Přeskočit na hlavní obsah

Návštěva z vesmíru?

 Téma mimozemské civilizace a jejích případných návštěv na Zemi v různých létajících, a nebo i podmořských objektech, stále poměrně hodně hýbe společností napříč kontinenty. Pozorování neidentifikovatelných létajících objektů totiž přibývají po celém světě.

Na internetu můžeme najít stovky videí nebo fotografií, které mají zachycovat neznámé objekty na obloze. Některá pozorování můžeme směle označit za letadla a jiné stroje vytvořené lidskou rukou, u jiných je jejich původ sporný. Určité procento těchto senzačních videí a fotek ale tvoří i zdařilé fotomontáže. 

Ale co ten zbytek?

Stále tu jsou záznamy, které nelze označit za podvrh, a svědkové, kteří přísahají, že to, co viděli a zažili, bylo opravdu skutečné.

Před několika dny jsem na Seznam zprávách narazila na článek, který se měl týkat odtajnění části spisů právě o UFO. Tenkrát jsem si jen v rychlosti přečetla nadpis s tím, že si článek přečtu později, bohužel už se mi ho nepodařilo znovu dohledat. Ale našla jsem článek na Lidovkách, na stejné téma, a musím říci, že je opravdu zajímavý.

Článek má na první pohled zajímavý titulek, který čtenáře zaujme: "Na videu je skutečné UFO, potvrdil Pentagon. Jev zkoumají armádní vyšetřovatelé."

Milovníka záhad a paranormálních jevů okamžitě napadne, že jeho velký den, to, o čem vždy snil, je tady! Ufoni existují, roky bádání a pozorování jsou konečně vykoupeny velkým odhalením! Jenže ono to není tak jednoduché, jak se může na první pohled znát.

V červenci 2019 pořídil pilot námořnictva fotografii neznámého objektu na nebi. Jevem se nyní stále zabývá speciální pracovní skupina v Pentagonu. Pro představu toho, co pilot vyfotil, přikládám fotografii, která je v článku:


Fotografie je na první pohled opravdu dost zvláštní. Uprostřed můžeme vidět podivný trojúhelníkovitý objekt světle zelené barvy. Těžko posoudit, jestli má opravdu takovou barvu, nebo jde o vadu čočky. Daný objekt mohl být vyfotografován i v noci, a toto z fotografie nakonec vzniklo. Opravdu nevím.

V článku se dále píše, že Washington poprvé potvrdil pravost záběrů. Nejedná se tedy o padělanou či pozměněnou fotografii. Ale pozor. Fotografie sice je pravá, ale neznamená to, že tam vidíme mimozemskou civilizaci. Potvrzením dávají úřady pouze najevo to, že šlo o létající předmět, který se nepodařilo identifikovat.

Zkrátka, jedná se o nějaký létající objekt, ale nemusí to být nic paranormálního. Námořnictvo uvedlo, že by se mohlo jednat o nějaké neznámé drony. Takže létající trojúhelníkovitý dron? Ale co ta světla kolem něj, ty bílé tečky? Co má znamenat tohle?



Upřímně si myslím, že vysoce postavení vládní představitelé mají o neznámých létajících objektech mnohem více informací než my, a do světa se vždy dostanou jen střípky pravdy, kterou si můžeme poskládat za pomocí dedukcí sami.

Rozhodně si myslím, že návštěvy tajemných mimozemských lodí a jejich návštěvníků to probíhají již po stovky let. Mohou to být obyvatelé vzdálených planet, mohou být dokonce i z jiných galaxií, a jejich technologie je natolik vyspělá, že jim musíme připadat jako z pravěku. Před lety mě zaujala i další zajímavá teorie, která je sice poněkud bizarní, ale...



Mohli bychom ti návštěvníci být my, lidstvo z budoucnosti, které cestuje do minulosti a formou "poznávacích zájezdů" kosmickou lodí do minulosti pozoruje lidstvo a jejich kroky směrem k pomalé destrukci a úpadku? Vím, že to zní šíleně - fyzikální zákony a tak - ale proč se nad tím alespoň nezamyslet?

A pokud je to cizí, vyspělá a rozumnější civilizace než my, nabízí se otázka, proč nás nekontaktují? Můžeme se s nimi spřátelit, poznat jiné světy, případně si vyměňovat drahé suroviny nebo kovy. Víte, co si myslím?

Tito "ufoni" mají dost rozumu na to, aby nás nechtěli kontaktovat. Lidská rasa totiž dokáže být proradná krutá, hlavně pokud jde o moc a peníze. Návštěvníky z cizí planety bychom byli schopni zajmout, zotročit, a případně použít na nějaké lékařské a vědecké účely. A v první řadě bychom se snažili je oloupit o jejich technologie a znalosti. Možná jsem pesimistická, ale obávám se, že takto by to přesně dopadlo.

Ať už je tedy na fotografii jakýkoli objekt, obávám se, že skutečná oficiální návštěva z vesmíru nás v dohledné době nepotká. Bude třeba přibývat pozorování, svědectví lidí nebo i únosů do létajících talířů, ale tváří v tvář se jen tak nesetkáme. Protože oni jsou rozhodně chytřejší, než my.

Ráda bych ještě poznamenala k těm únosům do létajících talířů, že bohužel spousta z nich je vymyšlená, protože spousta lidí se chce takto jen zviditelnit. Ale pak tu jsou i ti, kteří za sebou mají tento, asi dost traumatizující zážitek. Bohužel lze jen těžko rozlišit pravdu od lži. A ani takový detektor lži nemusí být úplně jasným důkazem.

Co si o tomto myslíte Vy? Myslíte, že na fotografii od námořnictva je mimozemský létající objekt, nebo jde opravdu jen o nějaký podivný dron? Je možné, že nás pravidelně létají kontrolovat návštěvníci z jiných planet, nebo se jedná o lidskou rasu z budoucnosti na exkurzi do minulosti? Viděli jste někdy na obloze podivný objekt, který mohl být UFO? Napište mi do komentářů!

Děkuji za přečtení a komentáře, přeji krásný den, Vaše Eliss ♥



Komentáře

  1. To je tajný projekt čínské vlády "孔雀石的想法" (= malachitová myšlenka -dále jen MM).

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že bude zatím lepší, když nás mimozemšťani ještě nekontaktují. Když už by se sem dostali, byli by pravděpodobně vyspělejší a nemuseli by to být jen přátelští průzkumníci... No, až budem mít ten warp pohon....

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli máš tahle témata ráda, tak moc doporučuju sci-fi trilogii Vzpomínka na Zemi od Liou Cch'-Sina. Je to jedno z nejlepších sci-fi, jaká jsem kdy četla (obzvlášť druhý díl, ách!), a je podobným úvahám velice blízké. Myslím, že by se ti mohlo opravdu líbit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Docela ráda si o takových záhadách přečtu a podívám i na dokumenty.Včera mě pobavila synova přítelkyně tím,že viděla asi mimozemšťany.Nemohla v noci spát a tak vylezla na balkon a pozorovala oblohu a najednou nad ní přeletělo asi 30 světelných objektů.Budila syna,aby to vyfotil,ale spal dál.Bůhví co to bylo.Koukala na internet,ale nikde ani zmíňka.
    Že by nás pozorovali?Asi by se divili.
    Měj hezkou sluníčkovou neděli

    OdpovědětVymazat
  5. UFO jsem nikdy moc neřešila - podstatné je, jak píšeš, že návštěvníkům za oficiální návštěvu nestojíme, a pokud k nám létají, tak jen na "kontroly". Co mi přijde mnohem více fascinující, jsou některé starověké stavby, které s tehdejšími nástroji nebylo technicky možné vytvořit - přesné laserově řezané kameny, obrovské kvádry dopravené na stovky kilometrů apod. Tam si říkám, zda nějaké pokročilejší kultura zvenčí nezasáhla a nepomohla. A nebo, což je také vysvětlení, zda nemělo lidstvo mnohem větší znalosti o hmotě, které se s postupem času ztratily.

    OdpovědětVymazat
  6. Doufám, že všechny rozumné i nerozumné mimozemské civilizace mají dost infa na to, aby se takovým tvorům jako člověk vyhnuly ( ve vlastním zájmu).

    OdpovědětVymazat
  7. Já věřím, že na světě je spousta věcí, o kterých toho ještě dost nevíme :) A otázka je, jestli by bylo dobré o nich vědět a více se jimi zabývat. Ufo je jedna z para oblastí, která mě zajímá!

    OdpovědětVymazat
  8. Tak mě se líbí taková teorie, že člověk nevidí to, co vlastně nezná a popírá to jeho mozek. Že když se v minulosti lodě přibližovali k pobřeží ostrovů, kde žili domorodci, domorodci tyto lodě neviděli, až když jim je popsal jejich šaman. A že v Jižní Americe se šamani normálně stýkají s ufouny. Protože prostě vidí víc než obyčejní lidé. A nevyleká je to tolik, jako by to vylekalo nás, kteří na to nejsme zatím připraveni...

    OdpovědětVymazat
  9. Ellis, UFO zajímá mého muže, ten si o tom hodně čte a sleduje to. Já to nějak neřeším a v podstatě tomu ani moc nevěřím. Měj se moc hezky. Zdraví Tě Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Když občas vidím, jací "vědátoři" se prohlašují za "ufology" a jak zapáleně a manipulativně o tématu hovoří, jsem v této věci spíš skeptický a jsem přesvědčený, že většina nevysvětlitelného má zcela racionální základ, který nevidíme nebo nechceme vidět, takže jsme ochotní na mimozemšťany svést kdeco. Samozřejmě, tajemství vždy vzrušovalo (a prodávalo :-)) a bude tomu tak i nadále. Podle mě je 99% různými způsoby vycucáno z prstu, a jen zbylé 1% si zaslouží pozornost. Kvůli těm 99% je ale obtížné to 1% rozeznat :-).

    OdpovědětVymazat
  11. "ufoni" mají dost rozumu na to, aby nás nechtěli kontaktovat - přesně tak, přiblíží se a pak si přistání rozmyslí :).

    OdpovědětVymazat
  12. V tomto případě "co si myslíte?" není vůbec důležité. Myslet si o tom může každý co chce, ale jestli se pravdy dopátráme, je otázka. Já o tom už nečtu, tedy záměrně nevyhledávám, stačí zapnout Prima zoom a tam jsou často dokumenty o tom. Spousta lidí viděla, nafotila, dokonce vědci s tituly se tím zabývali a jaký závěr? Domněnky, úvahy...

    OdpovědětVymazat
  13. Já si myslím, že mimozemšťané určitě jsou. A pokud nás navštívili, tak určitě v utajení, abychom o nich nevěděli. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Dôkazov je viac ako dosť, ono sa však všetko akosi utajuje. Osobne si myslím, že ak jestvuje život na Zemi, prečo by nemal jestvovať aj inde - ďaleko od nej, kde žije oveľa vyspelejšia civilizácia ako sme my. Alebo môže byť niekde civilizácia, ktorá je ešte len vo vývoji. Veď vesmír je nekonečný ... 🌞

    OdpovědětVymazat
  15. Já podobné věci taky nečtu, občas něco zahlédnu v televizi.

    OdpovědětVymazat
  16. Na toto téma rád uvádím citát, který byl na konci jednoho filmu a zněl asi ntakto: " Vesmír je tak velký, že by to bylo plýtváním místem, kdybychom měli v něm být sami."

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Omluva - nemoc

 Ahoj kamarádi a čtenáři, moc se omlouvám, ale teď pár dní nebudu přidávat žádné články. Skolila mě škaredá zimní viróza, asi jsem se někde nachladila - nejspíše v práci, kdy jsem přebíhala ze studeného skladu na vyhřátou dílnu... Hrozně mě bolí v krku, hlava, klouby a mám i horečku. Už v neděli mi bylo všelijak, ale pondělí jsem celé proležela v posteli, a hlavně jsem strašně unavená, pořád bych jen spala... Zatím jsem si vzala pondělí a úterý dovolenou, zítra jdu ráno k doktorce, počítám že do pátku budu mít neschopenku, tak snad o víkendu bych mohla přidat nový článek, ale uvidím... Cítím se fakt mizerně, tak doufám, že to nebude na antibiotika a je to fakt jenom virového původu. Děkuji Vám za pochopení, přeji krásné zimní dny hlavně bez nemoci, Vaše Eliss ♥ Koupila jsem si v lékárně horký nápoj a beru Acylpyrin. Žofka se mnou leží celý den, docela určitě ví, že mi není dobře a je příjemné ji mít u sebe.

Dnešní kontrola

 Dneska ráno jsem musela vstávat už v šest, protože jsem byla objednaná na kontrolu po třech týdnech na gynekologii. Ale stejně jsem byla vzhůru už od čtyř, se spánkem to mám teď takové rozhozené - jednou spím do osmi, pak zase vstanu už ve čtyři. Ale často to pak dospím i přes den. V sedm hodin jsem se vypravila na zastávku, bez snídaně, v batůžku pečlivě zavázanou skleničku s močí. No nebylo mi ráno moc dobře, jelikož jsem nesnídala, ale čekaly mě ještě odběry, a na ty se musí nalačno. V čekárně už přede mnou čekaly tři pacientky. Potěšilo mě, že jsem potkala kamarádku ze střední, která byla o ročník níž, dřív jsme spolu párkrát zašly na kávu, ale dlouho jsme spolu nemluvily, ani jsme si nepsaly. Dost mě překvapila sdělením, že má před maturitou - vždyť už dávno musela skončit, to mi nesedělo do počtu. A tak se rozpovídala o svých zdravotních problémech, kdy musela akutně na operaci s naštěstí nezhoubným nádorem na žlučníku.  A kvůli rekonvalescenci po operaci tak samozřejmě nedoděla

Rok se čtyřkou na konci

 Loňský Silvestr a oslavy nového roku u nás doma proběhly tradičně. Udělala jsem hromadu chlebíčků a jednohubek. Původně jsem myslela, že budeme s přítelem sami, ale nakonec přišla neohlášeně na návštěvu moje máma - ještě že bylo těch chlebíčků tolik! Na stole nechyběly ani tyčinky a brambůrky, prostě klasika. Chvíli jsme poseděli a povídali si o všem možném. Ač neohlášená návštěva, byla jsem moc ráda, že máma přišla. Původně jsme měli v plánu ještě procházku, ale tak nějak se nám po těch chlebíčcích nikam nechtělo. Tak jsem ještě nachystala další občerstvení, dosypala do misek brambůrky, a koukali jsme na televizi.  Vloni jsem také po letech dodržela pověru o praní prádla a nevynášení věcí z bytu - což se tedy týkalo odpadků. Mylně jsem se domnívala, že to platí jak na Silvestra, tak na Nový rok, ale na internetu jsem našla různé výklady. Ale nevadí, tak jsem si vyprala až dneska, a ten koš také nebyl ještě úplně plný. Tradičně si každý první den nového roku vaříme čočku s vajíčkem. N