Přeskočit na hlavní obsah

Omluva - neaktivita

Zdravím všechny čtenáře a blogové přátele,
bohužel v příštích dnech nebudu moc aktivní - doma máme výpadek internetu (teď jsem na návštěvě u rodiny, tak píšu od nich), takže nebudu moci nejspíše komentovat a ani psát články.

Od včerejška volám dodavateli internetového připojení, ten je otřesně neochotný cokoli řešit, ani k nám zatím neposlali technika, prý možná v pátek...

Ono to včera vypadlo ráno kolem desáté, to jsem si nejprve myslela, že za to asi můžou dělníci, kteří u nás v bytovce dělají střechu, že nám na půdě mohli vypojit nějaký kabel, ale paní z té internetové firmy říkala, že v počítači vidí, že je všechno v pořádku, takže fakt nevím. Paní z internetové společnosti byla protivná až hrůza, prý u nich chyba není, byla jsem i za dělníky kteří u nás pracují, jestli s tou anténou na internet nemohli nějak pohnout, ale taky nic.

Takže teď se na internet připojím jen v autobuse na mobilu (v práci free wifi nemáme), takže jenom občas rychle zkouknu zprávy a to je tak vše.

Na durhou stranu je i ten výpadek internetu k něčemu dobrý - zvládla jsem už velký úklid koupelny a poumývala zbytek oken a zítra se vrhnu do žehlení. Je fajn si na chvíli od internetu odpočinout, ale to chování internetového dodavatele mě opravdu štve, a ta arogantní paní neschopná cokoliv vyřešit mě fakt vytočila doběla.

Takže se Vám všem moc omlouvám, že nekomentuji ani nic nového nepíši, snad to bude do pátku už v pořádku. Jsem hrozně naštvaná a fakt mě to mrzí...

Tak snad v pátek si to vynahradím a budete se moci těšit na nový článek, dočítám teď pěknou knížku, tak bude určitě nová recenze.

Přeji krásný den, Vaše smutná Eliss ♥



Komentáře

  1. Elis, také bych potřebovala umýt okna. Nechceš přijít? 😛😁

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Eliss, ať Ti internet brzy a spolehlivě funguje.

    OdpovědětVymazat
  3. Toť pech.
    Ale mám pocit, že se blíží éra blackoutů, takže za chvíli nepůjde nejen internet, ale ani světlo. Inu, vrací se doba černých hodinek.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ať je to brzy spravené bez dalších nervů. A v mezičase užívej internetového detoxu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Na náš internet si nemohu vůbec ztěžovat.Máme připojení optickým kabelem a výpadky téměř nejsou.A pokud mají plánovanou údržbu,tak včas oznámí mejlem.Já mám zásadu,že se internetem nenechám omezovat.Chodím na něj jenom ráno a večer.Mám více koníčků a aktivit,než jenom fotografování a blog.Více využívám wifinu na mobilu,kde si píšu s rodinou a kamarádkama
    Eli,tak ať je zase brzy vše v pořádku.Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  6. U nás internet vypadává většinou jen když je špatné počasí, nebo když dodavatel plánuje odstávku kvůli údržbě. Ale to je otázka pár hodin. Věřím, že bude vše brzy v pohodě. 🙂

    OdpovědětVymazat
  7. Nechápu jejich neochotu. Proč tedy pracují s lidmi, když je to nebaví? Těším se na další článek :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pracovníci v callcentrech by měli vždy vystupovat přes zákaznikem mile a zdvořile, a pokud možno i s úsměvem na rtech. Nechápu, proč někteří zaměstnavatelé zaměstnávají takovéto lidi, když existuje celá fronta potencionálních kandidátů, kteří by jednak měli pro tuto práci lepší předpoklady, a jednak se umějí chovat daleko líp.

    Na druhou stranu zase poslouchat celý den stížnosti jak ze strany zákazníků, tak i ze strany zaměstnavatele také není zrovna příjemné - a to člověka dost podráždí.

    Možná bych hledal ještě příčinu na stranu routeru - zkusit jej alespoň dočasně vyměnit za nějaký jiný. Pokud to nepůjde i ten, zřejmě se bude jednat o nějaký problém mezi poskytovatelem a zákazníkem.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak držím palce, ať brzy zas funguje. Třeba to nakonec bude úplná blbost. Hezké dny i bez internetu.

    OdpovědětVymazat
  10. Eliss, zdravím. Než to opraví, tak si od toho aspoň trochu odpočineš... Co si budeme povídat, internet je žrout času. Měj se hezky. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Máme tě moc rádi, Eliss. Chceme aby si byla obklopena příjemnými pocity aspoň minimálně, tak jak dokážeš ty nás. Tak držím palce ať nejen tahle problematika bude v tvém životě vyřešena. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak doufejme se to brzy fa do poradku.Navzdoty tvrzení one pani se tam neco porouchat muselo..

    OdpovědětVymazat
  13. Držím palce, ať se problémy s wifi podaří brzy vyřešit. Musí to být nepříjemné, fungovat delší dobu bez připojení.

    OdpovědětVymazat
  14. Niekedy padne internetový detox vhod... 🙃

    OdpovědětVymazat
  15. U nás taky jeden den nešel internet.
    Říkám si, když je pěkné počasí, to se dá bez internetu něco dělat, ale až bude sníh? Zimu moc v lásce nemám a jaké předpovědi slyším na letošní zimu, tak se moc nadšeně netvářím.
    Snad se máš dobře u mě to v rámci možností jde.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Omluva - nemoc

 Ahoj kamarádi a čtenáři, moc se omlouvám, ale teď pár dní nebudu přidávat žádné články. Skolila mě škaredá zimní viróza, asi jsem se někde nachladila - nejspíše v práci, kdy jsem přebíhala ze studeného skladu na vyhřátou dílnu... Hrozně mě bolí v krku, hlava, klouby a mám i horečku. Už v neděli mi bylo všelijak, ale pondělí jsem celé proležela v posteli, a hlavně jsem strašně unavená, pořád bych jen spala... Zatím jsem si vzala pondělí a úterý dovolenou, zítra jdu ráno k doktorce, počítám že do pátku budu mít neschopenku, tak snad o víkendu bych mohla přidat nový článek, ale uvidím... Cítím se fakt mizerně, tak doufám, že to nebude na antibiotika a je to fakt jenom virového původu. Děkuji Vám za pochopení, přeji krásné zimní dny hlavně bez nemoci, Vaše Eliss ♥ Koupila jsem si v lékárně horký nápoj a beru Acylpyrin. Žofka se mnou leží celý den, docela určitě ví, že mi není dobře a je příjemné ji mít u sebe.

Dnešní kontrola

 Dneska ráno jsem musela vstávat už v šest, protože jsem byla objednaná na kontrolu po třech týdnech na gynekologii. Ale stejně jsem byla vzhůru už od čtyř, se spánkem to mám teď takové rozhozené - jednou spím do osmi, pak zase vstanu už ve čtyři. Ale často to pak dospím i přes den. V sedm hodin jsem se vypravila na zastávku, bez snídaně, v batůžku pečlivě zavázanou skleničku s močí. No nebylo mi ráno moc dobře, jelikož jsem nesnídala, ale čekaly mě ještě odběry, a na ty se musí nalačno. V čekárně už přede mnou čekaly tři pacientky. Potěšilo mě, že jsem potkala kamarádku ze střední, která byla o ročník níž, dřív jsme spolu párkrát zašly na kávu, ale dlouho jsme spolu nemluvily, ani jsme si nepsaly. Dost mě překvapila sdělením, že má před maturitou - vždyť už dávno musela skončit, to mi nesedělo do počtu. A tak se rozpovídala o svých zdravotních problémech, kdy musela akutně na operaci s naštěstí nezhoubným nádorem na žlučníku.  A kvůli rekonvalescenci po operaci tak samozřejmě nedoděla

Dnešní kontrola u doktora

 V minulém článku, který pojednával o mých zdravotních potížích spojených s bušením srdce, tlakem v hlavě a pískání v uších, jsem zmiňovala, že dnes mám jít na kontrolu - doktor na pohotovosti to zdůrazňoval. Moje obvodní má opět dovolenou, takže jsem musela za zastupující lékařkou do nemocnice. Potíže nijak extra neustoupily. Včera v noci jsem nemohla vůbec usnout. Pořád se mi do hlavy vkrádaly špatné myšlenky - určitě umřu, srdce mi najednou přestane pracovat... Nemohla jsem tyto strašné věci dostat ven pryč z hlavy. K tomu se samozřejmě přidalo i bušení srdce. Tlaky v hlavě ale trochu povolily, i to pískání už je o něco snesitelnější. Ráno jsem tedy šla na autobus do města, a z autobusáku mi navazoval rychlý spoj do nemocnice. V čekárně nikdo nebyl, takže jsem jako při své minulé návštěvě vložila kartičku pojišťovny do přístroje, zmáčkla na displeji účel návštěvy, a sedla si do čekárny. Za chvíli už pro mě přišla sestra. Předala jsem jí svou lékařskou zprávu a vysvětlila, proč tu js