Přeskočit na hlavní obsah

Pozdrav a poděkování

 Úvodem tohoto článku chci nejprve moc a moc poděkovat za všechny ty pěkné komentáře a přání brzkého uzdravení, nedovedete si představit, jak velkou mi to udělalo radost.

Po telefonátu svojí obvodní doktorce jsem byla poslána na testy, protože bolest hlavy moc nepolevovala a horečka se mi držela pořád na vyšších stupních a nesrazil ji ani Acylpyrin, ani litry čaje. Musím říci, že mě překvapilo, kolik bylo u nás na odběrovém místě v nemocnici lidí, stála se tam fronta jako kdysi na banány. Žádanka byla vystavena pouze elektronicky, ale vše proběhlo bez komplikací, dorazila jsem na domluvený čas a už mě měli v systému.

Samotný test nebyl tak hrozný. Asi je to u každého individuální, někdo je míň a někdo víc citlivější, ale možná jsem měla štěstí na šetrného pána. Odběr z nosu opravdu nebyl tak strašný, ani jsem to skoro nepostřehla. Rozhodně se mi nikdo tou tyčinkou nešťoural až v mozku, jak se nás snaží přesvědčit konspirátoři.

A pak mi přišla esemeska s tím, že jsem pozitivní. Už jsem to tak trochu čekala. Musím ale říci, že mi nebylo tak hrozně, jak bych čekala. Možná jsem si posílila imunitu jezením všech těch vitamínů a doplňků stravy, které pravidelně užívám. Teď už je mi mnohem lépe, nemám už ani teplotu. Samozřejmě stále zůstávám v karanténě, i pejska jsem půjčila mámě, abych nechodila raději vůbec ven, nechci nikoho ohrozit. Už je to pár dní a já myslím, že nejhorší mám za sebou, horečku už nemám, neztratila jsem naštěstí čich ani chuť. 

Ale jsem pořád dost unavená, spím více než obvykle.

Jen ta bolest hlavy se občas připomene, ale už se opravdu cítím líp. A všechno zlé je pro něco dobré, snažím se to brát jako takovou nucenou dovolenou. Pěkně jsem si doma uklidila, umyla jsem zbytek oken a tak nějak vzala všechno z gruntu. Sice už mám z toho, jak jsem pořád doma ponorku, ale opravdu se snažím být zodpovědná a dokud v sobě ten virus mám, i když už mi nic není, raději nechci nic riskovat.

Nemůžu se dočkat, až to bude celé za mnou a budu se moct vrátit do práce. Jsem zvyklá pořád něco dělat a už se tam opravdu těším, na výrobu a balení sýrů. 

A ještě jednou musím moc poděkovat za tu smršť pěkných komentářů, dnes a zítra navštívím všechny kamarády a čtenáře. Udělali jste mi velkou radost a já z celého srdce děkuji. Přeji Vám všem hlavně hodně zdraví, a hlavně o to, abychom k sobě všichni byli navzájem ohleduplní.

Děkuji za přečtení a komentáře, Vaše (skoro)uzdravená Eliss ♥



Komentáře

  1. Eli, hlavně, že už se cítíš lépe, to je dobré znamení. Držím palce a neboj, práce není zajíc, ta neuteče ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
  2. Ať se cítíš co nejdříve fit. 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Moc jsem na Tebe myslela ❤️ jsem ráda, že to zvládáš dobře a dokážeš i uklízet.
    Jak říkáš, aspoň sis odpočinula, naklidila a teď se těšíš více do práce. Ať jsi brzy úplně fit! :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ráda slyším, že jsi měla lehký průběh a už je ti dobře :-) Teď už jen aby ti z toho zbyly nějaké pořádné protilátky! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že už je ti líp. Taky jsem na tebe myslela. ❤ Věřím, že teď už to bude jen lepší. 🙂

    OdpovědětVymazat
  6. Hlavně, že ti je líp. Hlavně odpočívej at jsi brzy fit, zbytek věci doženeš pak. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Eli,tak hlavně,že to máš za sebou a bude ti už lépe a lépe a také budeš mít na tři měsíce protilátky.My si ty tři měsíce užívali,mohli jsme se setkávat s rodinou bez obav.
    Když jsem šla já na testy,zavřela jsem oči a otevřela,až mi sestra řekla hotovo.Vůbec jsem nic necítila.
    Měj se moc hezky

    OdpovědětVymazat
  8. No tak to je super, že je lépe :) Ale moc teda neodpočíváš, když uklízíš a myješ okna :D

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem ráda, že se cítíš lépe, přeju co nejrychlejší úplné uzdravení :)
    Jen teda musím dodat, já byla včera na antigenním testu - v jedné dírce pohodička, ale při druhé došlo na ono "šťourání v mozku" až mi vyhrkly slzy.

    OdpovědětVymazat
  10. hlavně že jsi neměla těžký průběh... ať je brzy nejlépe :)

    OdpovědětVymazat
  11. Hlavně, že už je ti lépe a že to nebylo tak strašné :).

    OdpovědětVymazat
  12. Výborné zprávy! Pokud po viru zbydou jen protilátky v těle a uklizený byt, je to ta nejlepší varianta :-).

    OdpovědětVymazat
  13. To je fajn, že už je ti líp. Ale s tím uklízením to nepřeháněj. Tělo se potřebuje zregenerovat. Takže místo hadru a smetáku doporučuji spíš knížku nebo film.

    OdpovědětVymazat
  14. Eliss, moc ti přeji, že máš mírný průběh, ale i tak - opatrně a odpočívat!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  15. Dobře, že už je líp. Jen tak dál a větší kapky!

    OdpovědětVymazat
  16. to je dobře že jsi v pořádku mám v okolí pár lidí, kteří nedopadli moc dobře a byli mladí :( asi zaleží jaký typ člověk chytne a jak jsi na tom se zdravím. děkujem na napsaný članek

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Omluva - nemoc

 Ahoj kamarádi a čtenáři, moc se omlouvám, ale teď pár dní nebudu přidávat žádné články. Skolila mě škaredá zimní viróza, asi jsem se někde nachladila - nejspíše v práci, kdy jsem přebíhala ze studeného skladu na vyhřátou dílnu... Hrozně mě bolí v krku, hlava, klouby a mám i horečku. Už v neděli mi bylo všelijak, ale pondělí jsem celé proležela v posteli, a hlavně jsem strašně unavená, pořád bych jen spala... Zatím jsem si vzala pondělí a úterý dovolenou, zítra jdu ráno k doktorce, počítám že do pátku budu mít neschopenku, tak snad o víkendu bych mohla přidat nový článek, ale uvidím... Cítím se fakt mizerně, tak doufám, že to nebude na antibiotika a je to fakt jenom virového původu. Děkuji Vám za pochopení, přeji krásné zimní dny hlavně bez nemoci, Vaše Eliss ♥ Koupila jsem si v lékárně horký nápoj a beru Acylpyrin. Žofka se mnou leží celý den, docela určitě ví, že mi není dobře a je příjemné ji mít u sebe.

Dnešní kontrola

 Dneska ráno jsem musela vstávat už v šest, protože jsem byla objednaná na kontrolu po třech týdnech na gynekologii. Ale stejně jsem byla vzhůru už od čtyř, se spánkem to mám teď takové rozhozené - jednou spím do osmi, pak zase vstanu už ve čtyři. Ale často to pak dospím i přes den. V sedm hodin jsem se vypravila na zastávku, bez snídaně, v batůžku pečlivě zavázanou skleničku s močí. No nebylo mi ráno moc dobře, jelikož jsem nesnídala, ale čekaly mě ještě odběry, a na ty se musí nalačno. V čekárně už přede mnou čekaly tři pacientky. Potěšilo mě, že jsem potkala kamarádku ze střední, která byla o ročník níž, dřív jsme spolu párkrát zašly na kávu, ale dlouho jsme spolu nemluvily, ani jsme si nepsaly. Dost mě překvapila sdělením, že má před maturitou - vždyť už dávno musela skončit, to mi nesedělo do počtu. A tak se rozpovídala o svých zdravotních problémech, kdy musela akutně na operaci s naštěstí nezhoubným nádorem na žlučníku.  A kvůli rekonvalescenci po operaci tak samozřejmě nedoděla

Dnešní kontrola u doktora

 V minulém článku, který pojednával o mých zdravotních potížích spojených s bušením srdce, tlakem v hlavě a pískání v uších, jsem zmiňovala, že dnes mám jít na kontrolu - doktor na pohotovosti to zdůrazňoval. Moje obvodní má opět dovolenou, takže jsem musela za zastupující lékařkou do nemocnice. Potíže nijak extra neustoupily. Včera v noci jsem nemohla vůbec usnout. Pořád se mi do hlavy vkrádaly špatné myšlenky - určitě umřu, srdce mi najednou přestane pracovat... Nemohla jsem tyto strašné věci dostat ven pryč z hlavy. K tomu se samozřejmě přidalo i bušení srdce. Tlaky v hlavě ale trochu povolily, i to pískání už je o něco snesitelnější. Ráno jsem tedy šla na autobus do města, a z autobusáku mi navazoval rychlý spoj do nemocnice. V čekárně nikdo nebyl, takže jsem jako při své minulé návštěvě vložila kartičku pojišťovny do přístroje, zmáčkla na displeji účel návštěvy, a sedla si do čekárny. Za chvíli už pro mě přišla sestra. Předala jsem jí svou lékařskou zprávu a vysvětlila, proč tu js